Innovation og entreprenørskab. Digital marketing, lytbare podcasts og spektakulære dronevideoer.

Innovation & Entreprenørskab

Innovation refererer til processen med at introducere nye ideer, metoder, produkter eller tjenester, der medfører positiv forandring og forbedring. Det involverer kreativ tænkning, problemløsning og implementering af nye løsninger for at imødekomme eksisterende eller nye behov.

Innovation kan forekomme inden for forskellige områder, såsom teknologi, erhvervsliv, videnskab og sociale sektorer.
Succesfuld innovation kræver ofte samarbejde, tilpasningsevne og risikovillighed. Det spiller en afgørende rolle i at drive fremskridt, fremme økonomisk vækst og forbedre livskvaliteten.

Innovation skaber værdi for andre ved at løse et problem eller dække et behov.

Entreprenørskab handler om at finde eller skabe muligheder og udnytte dem. Innovation og entreprenørskab hænger ofte sammen og handler om at finde eller skabe muligheder og udnytte dem med det formål at skabe værdi på en ny måde. Entreprenørskab består i at der skabes en virksomhed eller en organisation.

En mere omfattende definition af entreprenørskab forbinder innovationen og det at skabe en organisation. Her skal entreprenørskab forstås som det at skabe en organisation der iværksætter innovation. Entreprenørskab er dermed det at gennemføre innovationen til værdiskabelse.

Et eksempel på entreprenørskab er, når en entreprenør opdager, at der mangler noget i samfundet og starter en organisation, der leverer løsningen på problemet. Det kunne fx være en entreprenør der opdager, at mange festivalgæster lugter og er snavsede efter et par døgn – og derfor sælger et en løsning på dette problem til Skanderborg Festival.

Der er 1.000-vis af andre virksomheder der gør som I gør, men hvorfor er I specielle? Hvad er jeres styrke? Hvordan skiller I jer ud?

Vi skal kigge indad med Why?

Simon Sinek har skabt The Golden Circle (den gyldne cirkel), som han præsenterede på sin første TED Talk i 2009. Idéen kalder han “start with why”.

Jeg arbejder med udviklingsprocesser, Design Thinking, UX design, Kunderejser, Idegenerering, Prototyper og Implementering.
Jeg kan hjælpe jer med evnen til at tænke og handle kreativt.
At komme ud af hamsterhjulet.
Tænke rigtigt ud af boksen.

IMG_2850

Det er faktisk ret simpelt…

Det vigtigt at have en solid strategi, der differentierer jer fra konkurrenterne og engagerer jeres målgruppe i jeres brand.

e0ac5-4-1buildmeasurelearnloop-2